Produse Vizualizate Recent
Nu exista nici un produs vizualizat recent.
Compara Produse
Nu ai produse in lista de comparatie.
Descriere:
De ce sa savuram bauturile din cani de cupru ? Un cocktail delicios, o bere buna, sau apa din fiecare zi, raman mai mult timp reci datorita cuprului gros.
La fel se intampla si cu bauturile calde servite in vase din cupru: ceaiul, cafeaua, vinul fiert, raman mai mult timp calde datorita proprietatilor termoconductoare ale cuprului.
Intretinerea Cuprului:
Sugestii traditionale pentru intretinerea si curatarea cuprului:
1. Ingrediente: ketchup
Procedura: Intr-o carpa curata, se pune o cantitate mica de ketchup si se raspandeste uniform pe ustensila. Se lasa sa actioneze timp de 1 sau 2 minute. Se curata cu o carpa uscata pana cand obiectul este complet uscat.
2. Ingrediente: sare, otet alb si faina de grau
Procedura: Se adauga o lingura mare de sare la o ceasca de ceai umpluta cu otet alb. Se adaugă faina de grau, treptat, pana cand se formeaza o pasta. Cu o carpa textila, raspanditi pasta pe cupru, printr-o frecare foarte buna a zonelor cu pete. Permiteti-i sa actioneze timp de 15 pana la 60 de minute, in funcție de gradul de murdarie. Se clateste cu apa calda si apoi se face o lustruire usoara cu o carpa uscata.
Beneficii:
Aceasta cana din cupru lucrata manual reprezinta un accesoriu care pe langa faptul ca aduce beneficii sanatatii, adauga un plus de eleganta bucatariei sau sufrageriei.
Poate fi utilizata pentru a se servi apa, cafea, ceai, bere, vin si alte bauturi, sau in scop decorativ.