0758 22 57 88

Biostimulator Viva

Biostimulator Viva
Descrierea Produsului

Viva este un biostimulator complex cu conținut de acizi humici, polizaharide și vitamine cu efect pozitiv atât asupra solului cât și a plantelor. Îmbunătățește activitatea și structura solului, ceea ce conduce la depozitarea mai eficientă a substanțelor nutritive, la absorbția intensivă a acestora, accelerarea dezvoltării timpurii și creșterea recoltei. Viva contribuie la formarea unor rădăcini mai bine dezvoltate, stimulează creșterea susținută a rădăcinii și ameliorează starea plantelor. Datorită compoziției sale unice, Viva consolidează rezistența plantelor la factori de stres (cum ar fi înghețul, acțiunea forțelor mecanice sau efectele adverse ale ierbicidelor) ceea ce sporește siguranța recoltei și reduce pierderile. Viva vă ajută să obțineți o recoltă mai uniformă și un randament mai mare. Nu lasă reziduuri, se pretează la amestecul cu alte soluții.

Utilizare: 

Se aplică conform recomandării expertului sau după cum urmează:

Îngrășământ lichid pentru legume și flori tăiate

  • pepene galben, castraveți, dovlecei, vinete, roșii, ardei:
    în cantitate de 2-4 l/ha, după plantare, la începutul etapei de creștere și după fructificare, iar mai târziu la interval de 10-15 zile, de 4-7 ori, în concentrație de cel mult 0,35%.
  • salate: în cantitate de 2-4 l/ha, după sădirea răsadului, iar după 10-15 zile, de 2-3 ori, în concentrație de cel mult 0,35%.
  • culturi de flori tăiate: în cantitate de 3-5 l/ha, după sădirea răsadului, și până la recoltare la interval de 15-20 zile, de 3-5 ori, în concentrație de cel mult 0,35%.

Culturi pe terenuri arabile:

Ca îngrășământ foliar în cantitate de 5-10 l/ha, o dată în perioada de creștere, în concentrație de cel mult 3%, la recomandarea expertului, sau în lipsa ei aplicat în următoarele stadii fenologice:

  • stadiul de dezvoltare a tulpinilor la plantele cu spic 
  • stadiul de 6-8 frunze la rapiță 
  • stadiul de 4-6 frunze la porumb și floarea soarelui 
Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X