0746 02 10 070758 24 29 18

Dispozitiv cu ultrasunete pentru rozatoare Attack Wave Pestrepeller, Pest Stop

Pest Stop
Dispozitiv cu ultrasunete pentru rozatoare Attack Wave Pestrepeller, Pest Stop
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS :
Dispozitivul cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, emite ultrasunete ce alunga de pe o suprafata de pana la 450 m² rozatoarele : soareci, sobolani, dihori, etc. O particularitate importanta a acestui aparat AntiRozatoare, sunt doua difuzoare, in locul unui singur. Fapt care face unghiul de emisie a ultrasunetelor sa fie de 260º. Ultrasunetele emise dispozitivul electronic impotriva rozatoarelor nu sunt sesizate de urechea umana, in schimb ele sunt perfect sesizate de rozatoare, iritandu-le auzul. aceasta face ca sa paraseasca acel spatiu ocolind raza de actiune. Eficienta maxima a aparatului cu ultrasunet se constata dupa 10-15 zile de functionare continua,
dupa care se lasa sa functioneze preventiv. Dsipozitivul impotriva rozatoarelor nu este daunator pentru oameni, animale sau pasari. Alarma cu ultrasunet este superioara altor metode de combatere a rozatoarelor (otravuri, capcane, etc.) nu polueaza mediul, punerea in functiune nu necesita calificare, utilizarea in timp este nelimitata, nu necesita intretinere, consum minim de energie. Se poate utiliza si chiar se recomanda acolo unde nu se pot folosi otravuri sau in combinatie cu metodele clasice. Alarma AntiRozatoare, se foloseste si preventiv pentru a nu patrunde rozatoarele in anumite spatii.

INSTALAREA SI FUNCTIONAREA :
Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzoarele aparatului pentru alungat soareci trebuie pozitionate cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului este semnalizata de ledul rosu aflat pe partea frontala a dispozitivului. Ultrasunetele se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul pentru indepartarea soarecilor, pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.

DATE TEHNICE :
Alimentare: 220 V, 50 Hz
Frecventa 30 000 - 65 000 Hz
Puterea sonora: > 2 x 130 dB
Unghiul de propagare: 260º
Suprafata de emitere: pana la 450 m²
Dimensiuni: 120 x 90 x 70 mm
Greutate: 390 gr.

Specificatiile Produsului
  • Alimentare220 V, 50 Hz
  • DaunatoriSoareci, Dihori, Sobolani
  • Frecventa30.000-65.000
  • Putere sonora>2x130 dB
  • Suprafata acoperita450 mp
  • Unghi de propagare260 grade
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X