0746 02 10 070758 24 29 18

Atomizor Ruris A102, 2.9 CP, capacitate rezervor 14 L, Ruris

RURIS
-9%
Atomizor Ruris A102, 2.9 CP, capacitate rezervor 14 L, Ruris
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:

Folosit cu succes in pomicultura, horticultura, deratizare, atomizorul Ruris A102 rezista exploatarii industriale datorita materialelor rezistente din care este construit.
Materialul plastic al bazinului si tubului deflector rezista la orice tip de substante chimice si fungicide folosite in pomicultura, tocmai pentru ca utilizatorii Ruris sa poata mari gama de aplicare a tratamentelor in combaterea daunatorilor sau pentru protectia plantelor.

Atomizorul are in dotarea standard 4 moduri de pulverizare a solutiei. Avantajul competitiv al atomizorului Ruris A102 este tubul deflector, care are in dotarea standard cilindrul rotativ pentru formarea jetului elicoidal si astfel stropirea este naturala prin aplicarea totala a 99% din solutie pe toata suprafaaa fructelor, frunzelor etc. Fara acest sistem de formare al jetului de solutie in forma elicoidala (spirala), plantele sunt stropite partial iar tratatmentul nu isi face efectul.
Atomizoarele Ruris protejeaza 99% orice tip de planta si poate fi efectuata toata gama de tratamente.

Un alt avantaj competitiv il reprezinta dotarea de serie a atomizoarelor Ruris cu sistemul de pulverizat produse chimice sau fungicide, atat granulatii solide cat si prafuri. Modul de actionare a turatiei motorului se face in mod controlat cu ajutorului manerului multifunctional. Beneficiul utilizatorilor Ruris este ca nu trebuie sa cheltuiasca pentru accesorizarea oferita de Ruris, iar serviciile si calitatea produselor sunt recomandarea noastra.

Inclus in pachet: kitul de protectie-masca, ochelari, salopeta.

 

Model RURIS A102
Motor TEZ
Ciclu de functionare 2 timpi
Putere motor 2.9 CP
Capacitate cilindrica 42 cmc
Sistem de aprindere Electronic
Pornire Manuala
Combustibil Benzina fara plumb
Capacitate rezervor 1.4l
Consum mediu carb. 1 l/h
Amestec carburant 25 ml ulei/ litru de benzina
Rezervor solutie 14l
Trepte de pulverizare 4 (ceata, picatura, jet)
Viteza de refulare 100Km/h
Tip jet stropire Picatura/ceata
Dist. max. stropire orizontal 12m
Dist. max. stropire vertical  7m
Garantie 24 luni pers fizice / 12 luni pers juridice
Greutate 12,5 kg

 

24 luni pers fizice / 12 luni pers juridice

Intretinere si Ingrijire Atomizor Ruris A102

- Filtrul de aer

Filtrul de aer retine impuritatile de ardere odata cu aerul de ardere si reduce astfel uzura motorului. Intretinerea regulata a filtrului de aer prelungeste durata de serviciu a atomizorului Ruris A102. Controlati, respectiv curatati filtrul de aer. In cazul unei murdarii moderate, respectiv zilnic, bateti sau suflati filtrul de aer. In cazul unei murdarii intense, respectiv saptamanal, spalati filtrul de aer, respectiv inlocuiti filtrele de aer deteriorate. Nu utilizati niciodata atomizorul fara filtrul de aer deoarece particulele de praf absorbite de carburator in cilindru duc la griparea motorului, zgarieturi ale cilindrului.

Curatati filtrul de aer. Pentru mentinerea performantelor si prelungirea duratei de serviciu a motorului dvs., se recomanda un tratament ulterior conform inscriptiilor producatorului. Filtrele de aer ancrasate micsoreaza puterea motorului. Ele maresc consumul de carburant si deci cantitatea de noxe din gazele uzate. In plus, este Ingreunata pornirea. In cazul unei murdarii intense, filtrul poate fi curatat in lichid de curatare neinflamabil (apa calda cu sapun); filtrul trebuie sa fie absolut uscat.

Daca materialul filtrant e deteriorat, piesele respective se vor inlocui imediat. Pentru daune la motor din cauza ingrijirii necorespunzatoare, nu se acorda garantie. Pentru a demonta filtru de aer, scoateti aparatoarea de protectie. La montare aveti grija ca filtrul de aer sa fie corect pozitionat. Mentineti permanent liber orificiul de aerisire din busonul rezervorului de combustibil

- Capacul rezervorului de produs

Capacul rezervorului de produs trebuie sa etanseze intotdeauna perfect - din cand in cand, ungeti cu ulei garnitura de etansare. Atunci cand capacul rezervorului de produs nu e etans, dozarea lichidului la duza de pulverizare devine neuniforma. Robinetul pentru produsul de pulverizat Din timp în timp, verificați robinetul de produs și ungeți cu ulei sau gresați. Pentru aceasta: desfaceti partea superioară a robinetului (obertail), prin rotire cu un sfert de cerc in sens anterior si scoateti-o. Ungeti cu ulei/gresati stiftul de ridicare si garnitura de etansare inelara de etansare si asamblati la loc. Daca e necesar, garnitura inelara de etansare poate fi inlocuita.

- Bujie

Bujia (valoare termica 200) poate fi gasita de ex. cu urmatoarele denumiri: BOSCH WSR6F CHAMPION L88/L 288 sau similar. Distanta de reglementare dintre electrozi este de 0,5 mm. Atentie! Verificati starea bujiei in mod regulat, la fiecare 50 ore de functionare. O bujie cu electrozii arsi trebuie sa fie obligatoriu inlocuita.

- Indicatii generale de intretinere

După utilizarea Atomizorului Ruris A102 verificati starea de strangere a tuturor suruburilor si piulitelor accesibile; daca e cazul strangeti-le din nou. Operatiile de curatare, intretinere si reparare nu trebuie facute decat cu motorul oprit si cu fisa bujiei scoasa. Exceptie face reglarea.

Specificatiile Produsului
 • Capacitate rezervor1.4 L
 • Garantie24 luni pers fizice / 12 luni pers juridice
 • ModelA102
 • Motor2 timpi
 • PornireManuala
 • Putere motor(CP)2.9
 • Raza de imprastiere12 m
 • Raza verticala7 m
 • Stropeste cu...Solutie lichida
 • Tip produsAtomizoare
 • Trepte pulverizare4
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Accesorii pentru acest produs
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X