0746 02 10 070758 24 29 18

Fungicid Armetil M(1 kg), Adama

Adama
Fungicid Armetil M(1 kg), Adama
Descrierea Produsului

PROPRIETATI FIZICO CHIMICE:
Produsul este o pulbere muiabila ce contine 64% mancozeb+8% metalaxil substanta activa si se prezinta sub forma de pulbera fina de culoare galbena fara miros. Nu este coroziv.

MOD DE ACTIUNE:
Fungicid sistemic cu actiune curativa si protectoare se absoarbe prin tulpini si radacini. ARMETIL M deasemenea contine 64% mancozeb care are actiune de contact ducand la inhibarea sporilor germinativi de Phytophthora infestans.

MOD DE INTREBUINTARE:

Cultura Combate Doza recomandata
Cartof Mana(Phytophthora infestans) 2.5 kg/ha
Vita de vie Mana(Plasmopora viticla) 2.5 kg/ha

ARMETIL M se aplica la cultura cartofului in combaterea manei folosind o cantitate de 2.5 kg/ha(0.25% in 1000 l apa). Se aplica maxim 3 tratamente preventive/sezon, intervalul de pauza intre tratamente este de 10-14 zile. In cazul unui atac puternic al bolii, scade la 10 zile. Daca este necesar sa continua administrarea cu fungicide de contact. Intervalul intre ultimul tratament cu ARMETIL M si alt fungicid de contact va fi cel putin 7 zile. La vita de vie sunt recomandate maxim 4 tratamente cu ARMETIL M. Primul tratament se aplica cand lungimea lastarilor este de 20-30 cm. Al doilea tratament se aplica inainte de inflorire iar al treilea la sfarsitul infloririi. Daca este necesar un al patrulea tratament, el se poate realiza dupa 14 zile de la inflorire.

PREPARARE:
Se adauga in timpul amestecarii pentru a se evita formarea de cocoloase, cantitatea adecvata de produs la un volum mic de apa, amestecati aceasta pasta cu restul lichidului. Daca amestecul este preparat, se recomanda sa se foloseasca imediat, fara a pastra resturile pentru urmatoarele zile. ARMETIL M este compatibil cu cele mai multe insecticide, fungicide, acaricide si fertilizatori folosite in agricultura, exceptie facand cele cu actiune puternic bazica si cu permanganat de potasiu.

Specificatiile Produsului
  • BoliMana cartofului, Mana vitei de vie
  • CulturaCartof, Viță de vie
  • Modalitate ambalarePunga 1 kg
  • Stare produsPraf
  • Termen de valabilitate36 luni
  • Tip produsFungicid
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X