0758 24 29 18

APARAT PENTRU COMBATEREA ROZATOARELOR SUBTERANE PR-300.2

cod produs: 1491896
APARAT PENTRU COMBATEREA ROZATOARELOR SUBTERANE PR-300.2
Descrierea Produsului

Aparat anti rozatoare, insecte zburatoare PR-300.2

Cum functioneaza:

PR 300.2 este un dispozitiv cu ultrasunete antirozatoare si antiinsecte zburatoare ce emite ultrasunete imediat ce este alimentat la o sursa de curent de 220v. Aceste ultrasunete sunt emise la o frecventa ridicata , variabila de aceea urechea umana nu le poate receptiona, dare le sunt percepute de catre daunatorii din casa dumneavoastra, fenomen ce le va ,,ataca” sistemul nervos si auditivsi le va provoca o stare de agitatie, nesiguranta si dezorientare, fortand indepartarea lor din zona protejata de apparat.

Pentru a verifica functionalitatea aparatului contra rozatoarelor si insectelor taratoare, pe panoul frontal sunt doua led-uri unul de culoare verde si unul rosu, ce se vor aprinde intermittent in momentul in care dispozitivul este conectat la o sursa de curent(220V).

 

Instalare:

Avand o frecventa variabila, acest aparat acopera o gama variata de daunatori: soareci, sobolani, insect zburatoare. Acest aparat nu omoara daunatorii, ci ii va indeparta din zona protejata, astfel eliminand riscul de a intra in putrefactive in locuri greu accesibile. Datorita design-ului modern si dimensiunilor sala reduse PR 300.2 se poate amplasa in aproape orice mediu: casa, mansard, poduri, birouri, scoli, gradinite, bucatarii, magazine alimentare, etc.

Nu afecteaza animalele, pesti si pasarile.

Nu se recomanda amplasarea aparatului cu ultrasunete in spatele obiectelor de mobilier, perdelelor, sau a altor obiecte dure, deoarece ultrasunetele emise nu trec prin acestea, reducand substantial eficacitatea acestuia.

Din momentul puneri in functiune a dispozitivului, veti observa o crestere accelerate a activitatii

Daunatorilor, fapt ce confirma eficacitatea ultrasunetelor si poate dura intre 14-20 zile pana cand daunatorii vor parasi habitatul dvs. definitiv.

Nu se recomanda utilizarea aparatelor concomitant cu capcanele mecanice, statii de intoxicare sau momeli raticide, deoarece una atrage iar alta indeparteaza.

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X