0746 02 10 070758 24 29 18

Aparat de taiere cu plasma Giant CUT 40, 40 A, 230 V

-11%
Aparat de taiere cu plasma Giant CUT 40, 40 A, 230 V
Descrierea Produsului

Descriere produs:
Aparat de taiere cu plasma GIANT Cut 40 cu amorsare prin contact. Este fabricat avand la baza tehnologia MOS-FET, tehnologie consacrata in domeniu. Aceasta permite reducerea dimensiunilor de gabarit si greutatea aparatului oferind totodata un control precis al curentului de taiere prin intermediul microprocesoarelor electronice. Este  compact si eficient energetic si  permite incarcari la capacitate maxima de pana la 60% din timp. Poate sa functioneze avand curentul de taiere reglat la maximum pana la 6 minute dupa care necesita o pauza de numai 4 minute pentru racire.

Domeniu de utilizare:
Aparatul de taiere cu jet de plasma GIANT CUT 40 este recomandat pentru  ateliere de productie si reparatii, lucrari de intretinere si montaj. Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu potentiometru pentru preselectarea curentului de taiere, fara trepte. Contine de asemenea un buton de pornire si un bec de semnalizare a punerii sub tensiune .

 

Recomandari:
Capacitatea maxima de taiere a unui aparat de debitat cu jet de plasma reprezinta cea mai mare grosime a materialului pentru care aparatul poate efectua penetrarea acestuia. Capacitatea maxima poate fi atinsa doar pentru anumite materiale si numai in conditii optime de lucru.
Pentru a obtine o taietura curata, si o viteza de taiere optima este recomandat ca grosimea materialului sa nu depasasca 50-60% din capacitatea maxima de taiere a aparatului pentru oteluri sau 25-30% pentru aluminiu.
Pentru a optine rezultate optime este necesar ca distanta dintre materialul de debitat si sol (sau alte obstacole) sa fie de minim 60 cm. In acest fel este asigurata o cale libera pentru ca jetul de plasma sa "sufle" metalul topit. Absenta acestui spatiu liber poate afecta serios calitatea debitarii.

 
Specificatii:

Tensiunea de alimentare 230 V
Grosime de taiere 12.0 mm
Putere absorbita 4.7 kVA
Tensiune in gol 100 V
Gama de curent reglat 20 - 40 A
Grad de protectie IP 21
Debit aer comprimat 100 l/min
Presiune aer comprimat 4 - 5 bari
Dimensiuni 460x270x345 mm
Greutate 10.0 kgKit livrare:
Pistolet de taiere cu plasma, cleste+cablu masa,regulator aer, consumabile de prima uzura.

 

Atentionare:
Pentru a putea functiona, aparatul necesita alimentare cu aer comprimat. Debitul de aer comprimat necesar si presiunea acestuia sunt mentionate in sectiunea caracteristici tehnice.

Specificatiile Produsului
  • Curent de taiere20 - 40 A
  • Dimensiuni(L x l x î)460X270X345 mm
  • Greutate10 kg
  • Grosime taiere12.0 mm
  • Tensiune230 V
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X