0758 24 29 18

Aparat de sudura MMA-300I (400V), 75 - 200 A, Proweld

PROWELD
cod produs: 11322
-15%
Aparat de sudura MMA-300I (400V), 75 - 200 A, Proweld
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS : 

Aparat de sudura profesional, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol.Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact insa cu un ciclu de sudare ridicat.Recomandate pentru sudarea MMA a otelurilor aliate.Pot fi utilizate cu electrozi bazici si supertit.Echipat cu conectori TEB 35-50.

Tehnologie

Este construit avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) - ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica randamentul acestuia. Astfel, invertoarele de sudura Proweld pot fi utilizate la capacitate maxima pana la 60% din timp. Cu alte cuvinte pot sa functioneze avand curentul de sudura reglat la maximum pana la 6 minute dupa care necesita o pauza de numai 4 minute pentru racire, conditii greu de depasit in situatii normale de exploatare.

Domeniu de utilizare

Este un aparat pentru sudura trifazat, tip invertor, recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu, prin procedeul MMA (Manual Metal Arc). Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.) o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc.

Este recomandat pentru lucrari de confectii metalice, intretinere si reparatie, in santierele de constructii, in atelierele productie generala, in agricultura etc.

Constructie

Aparatul are carcasa robusta, din metal rezistenta la conditii dure de lucru. Este prevazuta cu maner pentru transportul apatatului de sudura.
Componentele electronice de mare putere sunt racite eficient prin intermediul radiatoarelor din aluminiu incorporate in aparat, la care se adauga electro-ventilatoare cu debit mare de aer. Temperatura interna a aparatului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica extinde durata de viata a aparatului.

Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu potentiometru pentru reglarea fara trepte a curentului de sudare, potentiometre pentru reglarea functiei Arc Current respectiv a functiei Force curent. Contine de asemenea un buton de pornire, doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii si un afisaj pentru preselectarea precisa a curentului de sudare.

Functii

Arc Current: functia "Arc Current" influenteaza capacitatea de penetrare a arcului electric. Pentru valori mici ale functiei "Arc Current" arcul electric este superficial si sudura va avea o caracteristica neteda si untoasa iar daca selectati valori mari ale functiei "Arc Current" arcul electric va penetra in profunzime materialul. Aceasta functie ofera un control bun al baii de sudura de exemplu in conditiile unei pozitionari inclinate ale pieselor de sudat.
Force Current: functia Force Curent previne lipirea electrodului de material in timpul sudarii.

Set de livrare:

Cablu cu cleste portelectrod si conector TEB 35-50;

Cablu cu cleste de masa si conector TEB 35-50;

Masca de mana din material plastic;

Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura;

Ambalaj din carton.

Tehnologie

Invertor

Regim de functionare 60%
Tensiune la mers in gol  68 V
Curent de sudare(DC) 75 - 200  A
Putere absorbita 8700 W
Functii MMA
Afisaj electronic Da
Dimensiuni 390х160х240 mm
Tensiune de alimentare Trifazat (400V)
Clasa de izolatie H
Greutate 8 kg

 

Specificatiile Produsului
  • Aparat de suduraTip invertor
  • Curent sudura (A)20-300 A
  • Dimensiuni(L x l x î)390х160х240 mm
  • Garantie24 luni pers fizice / 12 luni pers juridice
  • Greutate8 kg
  • Tensiune de alimentare400V
  • Tensiune mers in gol68V
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X