0758 22 57 88

Aparat cu vibratii anti cartita soareci sobolani popandai iepuri dihori AG625, Pestmaster

PESTMASTER
Aparat cu vibratii anti cartita soareci sobolani popandai iepuri dihori AG625, Pestmaster
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS : Pestmaster AG625 - Aparat cu vibratii, non toxic, pentru alungarea rozatoarelor de camp, soarecilor, sobolanilor, dihorilor, popandailor si cartitelor.
 

Cum functioneaza:
     Aparatul vibreaza, asemeni unui telefon mobil ce va atentioneaza in momentul in care primiti un apel. Aceste vibratii se propaga prin pamant, fiind resimtite de animalele pe care dorim sa le combatem pana la o distanta de aproximativ 625 metri patrati. Vibratiile sunt emise la intervale de timp regulate, pentru a simula miscari ale pamantului, ce sunt percepute si interpretate de daunatori ca potantial pericol si vor parasi zona acoperita de aparat. Pe langa vibratii, aparatul mai emite prin intermediul unei boxe si sunete, pentru a spori eficienta dispozitivului.  Modelul Pestmaster AG625 se alimenteaza prin intermediul unui panou fotovoltaic direct de la lumina Soarelui. Nu necesita asadar verificarea si schimbarea periodica a bateriilor, sporind confortul in exploatare si intretinere. Acumulatorii incorporati vor inmagazina energia acumulata in timpul zilei, pentru a alimenta aparatul si pe timpul noptii.

 Instalare:
     Aparatul are forma unei ciuperci, si este compus din doua parti. Partea inferioara are forma de tarus, este din aluminiu, se introduce in pamant si contine mecanismul care emite vibratiile si sunetele. Partea superioara, din material plastic de culoare verde, contine panoul fotovoltaic si sistemul de alimentare, si va ramane deasupra solului, expusa luminii Soarelui. Conectati cele doua parti, superioara si inferioara (vezi foto), introduceti apoi aparatul in pamant circa 3/4, astfel incat apa sa nu intre in interiorul aparatului.
     ATENTIE: Suprafata acoperita poate fi afectata de natura solului, precum si de obiecte sau relief. Un sol afanat sau mlastinos nu va propaga vibratiile la fel de bine ca unul bine compactat si uscat. Deasemenea, radacinile copacilor, fundatiile, pietrele din sol, pot afecta propagarea undelor. Aveti in vedere aceste observatii in momentul in care instalati aparatele.

Aplicabilitate:
     Poate fi utilizat in gradini, terenuri agricole si alte zone in aer liber unde habiteaza rozatoare.

Avantaje:
     Nu produce fum, nu foloseste substante toxice, nu afecteaza animalele domestice, de companie sau de ferma, precum caini, pisici, pasari, porci, gaini, etc. Deasemenea, nu omoara daunatorii, ci doar ii alunga, eliminand astfel descompunerea acestora in gradinile dumneavostra.Vibratiile emise nu sunt percepute de om, astfel ca aparatul se poate folosi si pe timpul noptii, fara riscul de a deranja vecinii.

Specificatii:
Suprafata acoperita: aprox. 625 mp
Alimentare: solara prin panou fotovoltaic
Material: plastic + metal
Dimensiuni: 33.5 x 15.5 cm (inaltime x diametr

Specificatiile Produsului
  • AlimentareAlimentare solara prin panou fotovoltaic
  • DaunatoriDihori, Soareci, Cartite, Popandai, Sobolani
  • Suprafata acoperita625 mp
Review-uri
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
  • cosmin
    19-10-2018
    super tare
    uper tare , a incetat sa faca musuroaie de a doua zi ...a treia zi au scos la o distanta de 30 metri ....am mutat unul din cele 3 aparate in apropietrea zonei si a incetat sa scoata si acolo , clar au parasit curtea ....super incantat , atentie cand le mutati dintr-un loc in altul , poate ramane varful in pamant , recomand o cazma sa fie scos cu tot cu pamant !!!
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X