0758 24 29 18

Aparat cu unde electromagnetice pentru alungat soareci, sobolani, gandaci PR 220.1, 120 mp, Pestmaster

-11%
Aparat cu unde electromagnetice pentru alungat soareci, sobolani, gandaci  PR 220.1, 120 mp, Pestmaster
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
Aparatul PR 220.1 Pest X Repel emite un camp electromagnetic odata introdus in priza, camp ce va strabate instalatia electrica, afectand rozatoarele si gandacii ascunsi in pereti, tocuri de usi si ferestre, sub pardoseli, in locuri neizolate, sub parchet si in alte locuri unde ultrasunetele nu pot patrunde. Acest camp electromagnetic este deranjant pentru daunatorii din casa dvs., fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care in cazul acestui aparat este de 120 mp. Consumul de curent este de doar 7 W. Trebuie doar sa introduceti aparatul in priza (220V), si isi va face singur treaba. Nu trebuie sa ii setati nicio functie, nu necesita intretinere. Functioneaza fara fum, fara otravuri, fara mirosuri neplacute. Cand va fi introdus in priza, un led se va aprinde, confirmand faptul ca aparatul functioneaza. Dvs. nu veti auzi sau simti nimic. 

Aplicabilitate:
Fiind foarte mic, poate fi folosit in cladiri de birouri, garaje, spatii comerciale, magazine alimentare, restaurante, scoli, camera copiilor. Nu va atrage atentia, in schimb veti avea un mediu lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare. 

Avantaje:
Compact - nu atrage atentia; 
Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pentru copii;
Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele; 
Modern - inlocuieste cu succes clasicele capcane; 
Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copiii, batranii sau animalele de companie; este destinat doar pentru rozatoare, soareci, sobolani, gandaci .

Specificaþii tehnice:
-Alimentare: 200-240V;
-Consum de energie: 7 W;
-Aria de acoperire: 120 mp.

Alte informatii:
Garantie persoane fizice: 24 luni.
Garantie persoane juridice: 12 luni.
Produs: in Bulgaria .


ATENTIE:
Poate dura o perioada de timp pana cand zona dvs. va fi curata si fara daunatori. Aparatele vor emite ultrasunete imediat ce au fost introduse in priza. Daunatorii pot parasi zona definitiv in maxim 15-20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii lor..

De asemenea, puii, ouale sau larvele pe care le pot lasa in urma nu vor fi afectate de aparat, pana cand acestia nu isi vor dezvolta sistemul nervos. Prin urmare, pt. o protectie maxima, lasati aparatul in priza pe toata durata anului. Consumul de curent electric este insesizabil. In schimb, veti avea un camin fara soareci, sobolani, gandaci si alte rozatoare sau insecte.

Specificatiile Produsului
  • Alimentare200-240 V
  • Consum energetic7 W
  • DaunatoriGandaci, Rozatoare
  • Suprafata acoperita120 mp
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X