0758 22 57 88

Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice pentru alungat rozatoare(soareci, sobolani) PR 500.3, 220 mp, Pestmaster

PESTMASTER
Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice pentru alungat rozatoare(soareci, sobolani)  PR 500.3, 220 mp, Pestmaster
Descrierea Produsului

Descriere produs:
Aparatul foloseste un efect combinat al ultrasunetelor, undelor electromagnetice si o lampa flash pentru a obtine eficienta maxima in lupta impotriva inamicilor. Ultrasunetele si lampa flash ataca atunci cand rozatoarele sunt in afara adaposturilor. Impulsuri electromagnetice raspandite prin cablurile electrice afecteaza atunci cand rozatoarele sunt in adaposturile lor. Aceste lucruri afecteaza functiile lor vitale si provoaca panica printre ei. Rozatoarele inceteaza sa se hraneasca si sa se multiplice si in cele din urma parasesc zona. Forma si frecventa impulsurilor generate este in continua schimbare, pentru a evita obisnuinta rozatoarelor. Aparatul reduce si aparitia de insecte daunatoare - furnici, gandaci, paianjeni.

Instructiuni de utilizare:
Conectati aparatul la sursa de alimentare 220V. Indicatoarele luminoase (blitz alternativ), indica buna functionare. Se alege una din cele trei moduri. Pentru a obtine efectul maxim permiteti unitatii sa functioneze continuu. Protejati aparatul de apa si de lumina soarelui.

Moduri de operare:
Mod 1( 20 - 36 kHZ): Mutati in jos comutatorul din dreapta - aparatul emite pulsuri electromagnetice si unde ultrasonice de inalta frecventa, acestea nu sunt percepute de oameni si animale..

Mod 2( 15 - 36 kHZ): Mutati in sus comutatorul din dreapta - aparatul emite ultrasunete si unde electromagnetice cu frecventa redusa, acestea sunt auzite de om si animale. Acest mod este potrivit pentru locurile care nu sunt locuite de oameni.

Flash lampa: Exista unitati suplimentare intrarii in vigoare impotriva rozatoarelor si a insectelor. Mutati comutatorul din stanga sus pentru a porni lampa flash. Mutati comutatorul stanga jos pentru a opri lampa flash..

Impactul preconizat:
Efectul initial al operatiunii are loc dupa 10-12 zile. In aceasta perioada, veti observa, probabil, ca activitatea a crescut la rozatoare. Acest lucru este normal - sub influenta impulsurilor electromagnetice si ultrasunetelor, rozatoarele parasesc adaposturile lor si, ulterior, sediul. Apoi rozatoarele dispar aproape in intregime.

ATENTIE:
Nu puneti bariere in calea aparatului - aceasta reduce semnificativ efectul.
Prezenta de obiecte moi in camera (tapiterie, covoare, etc.), scade cu 30-50% din eficienta aparatului. In acest caz, este necesar sa se puna inca un alt dispozitiv in camera..
Nu folositi extensie (prelungitor) - acest lucru reduce eficienta dispozitivului..

Specificatii tehnice:
Alimentare: 220V/50Hz.
Consum de energie: 7 W
Aria de acoperire: 220 mp
Frecvente de operare: Mod1 = 20 - 36 kHZ.
Mod 2 = 15 - 36 kHZ

Alte informatii:
Garantie persoane fizice: 24 luni; 
Garantie persoane juridice: 12 luni;
Produs: in Bulgaria .


Specificatiile Produsului
  • Alimentare220 V, 50 Hz
  • Consum energetic7 W
  • DaunatoriRozatoare
  • Frecventa50 Hz
  • Suprafata acoperita220 mp
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X