0758 24 29 18

Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1 (cu unde electromagnetice) - 200 mp, Pestmaster

PESTMASTER
-34%
Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1 (cu unde electromagnetice) - 200 mp, Pestmaster
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:  Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice anti gandaci, anti soareci, sobolani, anti furnici, anti paianjeni si alte insecte

Cum functioneaza :
    Aparatul Pestmaster EMG 3 in 1 se bazeaza pe sensibilitatea sporita a daunatorilor, combinand propagarea ultrasunetelor cu emiterea impulsurilor electromagnetice, pentru un rezultat maximizat. Ultrasunetele sunt emise pe o frecventa ridicata, pentru a putea fi receptionate strict de daunatorii din casa dumneavoastra. Frecventa de emitere a ultrasunetele este variabila, pentru a evita imunizarea fata de efectul aparatului a soarecilor si sobolanilor. Undele electromagnetice circula pe intreaga instalatie a cladirii dvs, formand un camp electromagnetic.
      Ultrasunetele emise se vor propaga in camera in care este instalat aparatul, bombardand daunatorii din interior, iar undele electromagnetice vor parcurge toata instalatia electrica a casei, deranjand daunatorii din spatele peretilor si tavanelor false, podelelor sau alte locuri inaccesibile, cu conditia sa existe cabluri electrice.  Combinatia celor doua moduri de emitere face ca Pestmaster EMG 3 in 1 sa ofere cea mai buna protectie, inducand daunatorilor o stare de dezorientare, panica si agitatie, astfel fiind obligati sa paraseasca zona protejata. Montarea aparatului este usoara, acesta doar introducandu-se intr-o priza de perete (recomandabil) si nu intr-un prelungitor. Pentru a verifica functionalitatea aparatului, pe partea frontala se afla doua led-uri. Ambele led-uri clipesc intermitent, fapt ce confirma propagarea ultrasunetelor si undelor electromagnetice.

Aplicabilitate :
      Pestmaster EMG 3 in 1 protejeaza casa dumneavoastra de o gama variata de rozatoare si insecte taratoare, respectiv : soareci, sobolani, gandaci, plosnite, termite, furnici, etc. Pentru a evita riscul descompunerii daunatorilor in locuri greu accesibile, aparatul alunga rozatoarele si insectele taratoare, nu le omoara. Datorita design-ului modern si dimensiunilor reduse, Pestmaster EMG 3 in 1 poate fi folosit cu succes in aproape orice mediu, dar STRICT in interior. Nu interfereaza cu alte aparate electrice, electronice sau electrocasnice si nu dauneaza instalatiei electrice. In cazul cladirilor cu mai multe nivele, se recomanda instalarea a cate un aparat pe fiecare nivel si amplasarea lui sa fie cat mai centrala sau in locul cel mai usor accesibil soarecilor si sobolanilor.
Atentie :
Nu se recomanda montarea aparatului in locuri in care nu exista instalatie electrica functionala.
Nu se recomanda utilizarea aparatelor concomitent cu capcane mecanice, statii de intoxicare sau momeli raticide.
Aparatul este strict pentru uz interior. Din momentul instalarii dispozitivului, se va observa o crestere intensiva a activitatii daunatorilor, ce poate dura pana la 14 - 20 zile, pana cand zona efectiva va fi lipsita de daunatori. De asemenea, puii, ouale sau larvel pe care le pot lasa in urma daunatorii, nu vor fi afectate de catre impulsurile electromagnetice, pana in momentul in care isi vor dezvolta complet sistemul nervos. Prin urmare, se recomanda utilizarea aparatului pe toata durata anului pentru o protectie completa si eficienta.

Avantaje :
Compact : nu atrage atentia
Non toxic : nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase
Ecologic : nu polueaza aerul si nu produce fum
Modern : inlocuieste cu succes capcanele mecanice, statiile de intoxicare sau momelile raticide
Sigur : nu afecteaza oamenii sau animalele

Specificatii tehnice :
Suprafata acoperita : ~ 200 mp
Alimentare : 220  V / 50 Hz

Specificatiile Produsului
  • Alimentare220 V
  • DaunatoriGandaci, Paienjeni, Soareci, Furnici, Insecte, Rozatoare, Sobolani
  • Frecventa50 Hz
  • Suprafata acoperita200 mp
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X