0758 24 29 18

Aparat cu ultrasunete pentru alungat soareci, sobolani si lilieci PR 500.2, 160 mp, Pestmaster

PESTMASTER
cod produs: 14352
-20%
Aparat cu ultrasunete pentru alungat soareci, sobolani si lilieci  PR 500.2, 160 mp, Pestmaster
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
Aparatul PR 500.2 emite o gama de ultrasunete variate, pentru a afecta un spectru mai mare de daunatori. In general, ultrasunetele de joasa frecventa afecteaza animalele mai mari, iar cele de inalta frecventa animalele de dimensiuni mai reduse. Ultrasunetele sunt imperceptibile pentru urechea omului, dar afecteaza sistemul nervos al daunatorilor. Este cunoscut faptul ca animalele au toate simturile mult mai dezvoltate decat ale omului. Mirosul, vazul si auzul sunt necesare animalelor pentru a supravietui, fiind foarte dezvoltate, si in acelasi timp, foarte sensibile. Aparatele ultrasonice se bazeaza tocmai pe aceasta sensibilitate crescuta. Ultrasunetele pe care animalele le percep ca niste zgomote foarte ascutite, in genul "unghiei pe tabla de scris", vor obliga animalul sa paraseasca zona acoperita de aparat. 

Instalare:
Odata introdus in priza, aparatul va emite un sunet. Cele 2 LED-uri, verde si albastru vor porni intermitent intr-un ritm rapid, dupa care vor emite constant. Aparatul are doua moduri de functionare, ce se pot selecta cu ajutorul unui buton, aflat in partea stanga a aparatului. Prima selectie a butonului este in modul cu ultrasunete, a doua, ultrasunete insotite de un flash emis de un LED alb puternic, din partea inferioara a aparatului. In timpul functionarii aparatului, dvs. nu veti auzi nimic. LED-urile ce se gasesc pe panoul frontal al aparatului confirma buna functionare a acestuia. Sub nicio forma, nu desfaceti aparatul, altfel pierdeti garantia. Risc de soc electric! 

Aplicabilitate:
Destinat uzului impotriva soarecilor, sobolanilor si liliecilor. Alti clienti au mentionat faptul ca este util si in alungarea gandacilor de bucatarie. Design-ul modern al aparatului PR 500.2 il face ideal pentru uzul in birouri, magazine alimentare, restaurante, scoli, gradinite, etc. Nu va atrage atentia, pentru ca nu emite zgomot, fum sau miros. De asemenea, nu foloseste otravuri periculoase, deci este sigur pentru copii, batrani sau alimente. De asemenea, nu afecteaza animalele de companie, precum caini, pisici, papagali. Poate afecta insa porcusori de guineea, hamsteri, sinsila (chinchilla)..

Avantaje:
Design modern - se poate folosi cu succes si in cladiri de birouri noi, gradinite, scoli, sali de fitness, clinici medicale .
Constructie robusta, carcasa foarte bine prelucrata.
LED-uri de control a bunei functionari.
Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte substante periculoase.
Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele.
Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, sau animelele de companie.

Specificatii tehnice:
Alimentare: 220V / 50Hz.
Consum de energie: 7 W.
Aria de acoperire: 160 mp.

Alte informatii:
Garantie persoane fizice: 24 luni.
Garantie persoane juridice: 12 luni.
Produs: in Bulgaria .

ATENTIE: 
Poate dura o perioada pana cand zona dvs. va fi curata si fara daunatori. Aparatele vor emite ultrasunete imediat ce au fost introduse in priza. Daunatorii pot parasi zona definitiv in maxim 15-20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii lor. .

De asemenea, puii, ouale sau larvele pe care le pot lasa in urma nu vor fi afectate de aparat, pana cand acestia nu isi vor dezvolta sistemul nervos. Prin urmare, pt. o protectie maxima, lasati aparatul in priza pe toata durata anului. Consumul de doar 7W este insesizabil. In schimb, veti avea un camin fara soareci, sobolani, lilieci, gandaci si alti daunatori. .

Aparatul acopera 160mp, si este destinat uzului interior. Suprafata acoperita poate fi afectata de obiectele din camera. Ultrasunetele nu pot trece prin mobilier masiv, usi, pereti. Pt. o mai buna eficienta, recomandam folosirea de mai multe aparate simultan..Specificatiile Produsului
  • Alimentare220 V, 50 Hz
  • Consum energetic7 W
  • DaunatoriSoareci, Lilieci, Sobolani
  • Frecventa50 Hz
  • Suprafata acoperita160 mp
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X