0758 24 29 18

Aparat cu ultrasunete pentru alungat soareci, sobolani, lilieci, vulpi, veverite, paianjeni, 360 mp, Pestmaster

PESTMASTER
cod produs: 14354
-11%
Aparat cu ultrasunete pentru alungat soareci, sobolani, lilieci, vulpi, veverite, paianjeni, 360 mp, Pestmaster
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
Dispozitivul impotriva daunatorilor dispune de o boxa de dimensiuni mari in partea din fata, ce va incepe sa emita un val de ultrasunete, imediat ce este alimentat la o sursa de curent de 220 V. Aceste ultrasunete sunt emise la o frecventa ridicata, variabila, de acea urechea umana nu le poate receptiona, dar ele sunt percepute de catre daunatorii din casa dumneavoastra, lucru ce le va "ataca" sistemul nervos si auditiv si le va provoca o stare de agitatie, nesiguranta si dezorientare, fortandu-i sa paraseasca zona protejata de aparat. 

Pentru a verifica functionalitatea aparatului contra rozatoarelor si insectelor taratoare, pe panoul frontal este un led de control, ce se va aprinde in momentul in care dispozitivul este conectat la o sursa de curent (220 V). In momentul in care este alimentat, aparatul va emite un sunet de TEST, iar apoi va reveni la starea sa initiala de functionare. Aparatul dispune de 3 gauri in partea din spate, ceea ce faciliteaza prinderea fixa de o suprafata verticala.

Aplicabilitate: 
Avand o frecventa variabila, acest aparat acopera o gama larga de daunatori: soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, furnici, paianjeni, greieri, capuse si alte insecte taratoare. Acest aparat nu omoara daunatorii, ci ii indeparteaza din zona protejata, astfel eliminand riscul de a intra in putrefactie in locuri greu accesibile. Datorita design-ului modern si dimensiunilor reduse PR 220.4 se poate amplasa in aproape orice mediu: casa, mansarda, porduri, birou, scoli, gradinite, bucatarii, magazine alimentare, etc. 

Atentie !
Nu se recomanda amplasarea aparatului cu ultrasunete in spatele mobilei, perdelelor sau altor obiecte dure, deoarece ultrasunetele emise nu trec prin aceastea, reducand substantial eficacitatea aparatului.

Din momentul punerii in functiune a dispozitivului, veti observa o crestere accelerata a activitatii daunatorilor, fapt ce confirma eficacitatea ultrasunetelor si poate dura intre 14 - 20 de zile pana cand daunatorii vor parasi habitatul dvs. definitiv. 

Nu se recomanda folosirea aparatelor de indepartat daunatorii in acelasi timp cu capcane sau momeli raticide, deoarece una atrage, iar alta departeaza. 

Deasemenea, puii, ouale sau larvele pe care le pot lasa in urma nu vor fi afectate de aparat, pana in momentul in care acestia isi vor dezvolta sistemul nervos. In concluzie, se recomanda utilizarea aparatului pe toata durata anului pentru o protectie maxima. 

Specificatii tehnice:
Suprafata acoperita : ~ 360 mp
Alimentare : 220 V / 50 Hz.
Consum de energie : ~ 9 W
Gama de frecvente : 20 000 - 30 000 Hz
Dimensiuni : 180 x 150 x 90 mm.

Alte informatii: 
Garantie persoane juridice: 12 luni
Farantie persoane fizice: 24 luni
Tara de origine: Bulgaria
 

Specificatiile Produsului
  • Alimentare220 V, 50 Hz
  • Consum energetic9 W
  • DaunatoriPaienjeni, Sobolani, Vulpi, Lilieci, Soareci, Veverita
  • Frecventa20.000- 30.000 Hz
  • Suprafata acoperita360 mp
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X