0746 02 10 070758 24 29 18

Aparat cu ultrasunete pentru alungat insecte, rozatoare, Transonic Pro, 500 mp, Pestmaster

PESTMASTER
-11%
Aparat cu ultrasunete pentru alungat insecte, rozatoare, Transonic Pro, 500 mp, Pestmaster
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:
    
Pesmaster Transonic Pro este un dispozitiv electronic destinat alungarii daunatorilor precum soareci, sobolani, veverite, dihori, lilieci, insecte taratoare, gandaci de bucatarie, purici, etc. Utilizeaza ultrasunetele ca mod de repulsie al daunatorilor. Mai exact, emite unde ultrasonice, imperceptibile de urechea umana, dar care afecteaza sistemul nervos central si auditiv al insectelor si rozatoarelor, fortandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat.Frecventele acestui aparat se pot schimba in functie de tipul de daunatori pe care dorim sa ii combatem, si in acelasi timp continuu variabile, astfel ca acestia sa nu se obisnuiasca si sa devina imuni.
     Transonic Pro antirozatoare este inofensivi pentru oameni si animalele de companie, precum cainii si pisicile. Totusi, deoarece este destinat alungarii rozatoarelor, nu se recomanda amplasarea acestuia in aceeasi incapere cu animale mici de companie, precum hamsteri sau chinchilla.

Instalare si functionare:
     
Aparatul se alimenteaza la orice priza de 220V. Dupa conectarea acestuia la reteaua electrica, mutati comutatorul in pozitia ON, cand doriti sa-l porniti, si in pozitia OFF atunci cand doriti sa opriti dispozitivul. Dispozitivul este prevazut cu un LED de culoare rosie, ce va indica buna functionare a aparatului. De asemenea pe panoul din spate se afla un comutator pentru schimbarea frecventei in functie de tipul de daunatori pe care doriti sa ii combateti si un comutator pentru modificarea manuala a volumului. Transonic Pro emite ultrasunete variabile, de la o frecventa mica de 3 kHz pentru daunatorii mari care de obicei reactioneaza la frecventele mici, pana la o frecventa inalta de 45 kHz, pentru daunatorii mici care de obicei reactioneaza la frecventele inalte.
     Aparatul este prevazut cu doua boxe speciale prin care emite ultrasunete, ce se vor propaga in spatiul in care este montat, afectand sistemul nervos al daunatorilor, creandu-le o stare de disconfort si panica si determinandu-i astfel sa paraseasca zona acoperita.
      Transonic Pro are 3 frecvente, care pot fi setate manual in fuctie de tipul de daunatori pe care doriti sa ii combateti, astfel:

 • pozitia A:frecventa 20-45 kHz, utilizata impotriva puricilor, capuselor si insectelor taratoare;
 • pozitia B:frecventa 18-45 kHz, utilizata impotriva paianjenilor si insectelor taratoare;
 • pozitia C:frecventa 3-45 kHz, utilizata impotriva rozatoarelor mari, soareci, sobolani, veverite, lilieci.

       Cu ajutorul comutatorului pentru volum se poate regla si intensitatea sunetului astfel:

 • "incet" - sunt emise ultrasunete pe care urechea umana nu le percepe, si acopera pana la 300mp.
 • "mediu" - sunt emise ultrasunete combinate cu sunete percepute de urechea umana si acopera o suprafata de pana la 400mp.
 • "tare" - sunt emise ultrasunete, sunete de intensitate si frecventa medii, dar si unde sonice puternice, si acopera o suprafata de pana la 500mp. 

 Efectul preconizat:
     
Aparatul va incepe sa emita ultrasunete imediat ce a fost introdus in priza. Totusi, efectul scontat, si anume disparitia in intregime a daunatorilor poate aparea intr-un interval de pana la 20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii acestora. Aveti in vedere faptul ca puii, ouale sau larvele pe care daunatorii le pot lasa in urma atunci cand parasesc locuinta dvs. nu vor fi afectati de aparat, intrucat sistemul lor auditiv si nervos li se dezvolta dupa cateva saptamani.

 Specificatii tehnice:
Alimentare: 220V/50Hz
Consum de energie: 5W
Gama de frecvente: 3-45 kHz
Putere sonora: 2 x 104 dB
Suprafata acoperita: pana la 500 mp


 

Specificatiile Produsului
 • Alimentare220 V, 50 Hz
 • Consum energetic5 W
 • DaunatoriPaienjeni, Sobolani, Rozatoare, Capuse, Lilieci, Veverita, Pureci, Soareci, Insecte taratoare
 • Frecventa3-45 kHz
 • Putere sonora2x104 dB
 • Suprafata acoperita500 mp
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X