0746 02 10 070758 24 29 18

Aparat cu ultrasunete pentru alungat caini Super Dog Chaser 12 m, Pestmaster

PESTMASTER
-11%
Aparat cu ultrasunete pentru alungat caini Super Dog Chaser 12 m, Pestmaster
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS: Super Dog Chaser - Dispozitiv mobil pentru protectia oamenilor impotriva cainilor agresivi

Mod de utilizare:
      Super Dog Chaser reprezinta o evolutie a deja consacratului Dog Chaser. Functioneaza pe acelasi principiu, insa cu mici imbunatatiri. Acest aparat emite ultrasunete prin intermediul unei boxe speciale, capabila sa redea sunete peste 20.000 Hertzi, prag de la care urechea omului nu mai aude. Insa aceste unde ultrasonice sunt foarte deranjante pentru caini, provocandu-le un disconfort auditiv, ce ii va obliga sa se indeparteze de aparat. Spre deosebire de Dog Chaser, ce acoperea doar 6m, noul Super Dog Chaser acopera pana la 12m. In plus, dispune de doua led-uri puternice, ce vor speria animalul, suplimentand si mai mult eficienta aparatului. Aparatul functioneaza cu o baterie de 9V. Va rugam sa conectati acumulatorul respectand polaritatea bornelor, asa cum este desenat si in interiorul aparatului.
      Aparatul vine cu 3 moduri de operare presetate, fiecare mod de functionare fiind atribuit unui buton situat pe panoul frontal al dispozitivului:
- butonul din stanga va actiona doar led-urile frontale, ce vor ramane aprinse atata timp cat aveti degetul apasat pe buton. Poate fi folosit astfel si ca o lanterna in timpul noptii, in masina sau in alte locuri intunecate.
- butonul din centru va activa modul LED intermitent + ultrasunete. Undele ultrasonice vor ataca sistemul auditiv al cainelui, iar LED-urile putenice vor amplifica panica animalului, fortandu-l sa se retraga.
- butonul din partea dreapta a aparatului functioneaza doar in modul ultrasunete, atata vreme cat este apasat.

 Avantaje:
    Este o metoda umana si eficienta de a indeparta cainii agresivi. Nu produce leziuni sau alte probleme animalului, ci doar il sperie cu ajutorul led-urilor, iar  ultrasunetele emise il vor obliga sa se retraga. Poate fi purtat foarte usor, intrucat are greutate si dimensiuni reduse. Deoarece nu foloseste substante toxice si nu prezinta un pericol de electrocutare sau inhalare de otravuri, poate fi folosit chiar si de copiii care se intorc acasa seara de la scoala, printre blocuri, sau pe drumuri unde haitele de caini sunt prezente.  Ideal pentru postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini.

Specificatii tehnice:
Alimentare: 9V
Dimensiuni: 12.1 x 4.5 x 2.4 cm
Greutate: 55 g (fara baterie)
Suprafata acoperita: 12m
Frecventa: 20.000 - 25.000 Hz
Nivel sonor max.: 130 dB

Specificatiile Produsului
  • Alimentare2 bucati baterii 9 V
  • DaunatoriCaini
  • Frecventa20.000-25.000 Hz
  • Putere sonora130 dB
  • Suprafata acoperita12 mp
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X