0758 22 57 88

Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor si gandacilor, AG360, 370 mp, Pestmaster

PESTMASTER
Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor si gandacilor, AG360, 370 mp, Pestmaster
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:  Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si gandacilor. Unicul aparat cu trei boxe, ce emite pe 360 grade, oferind cea mai buna acoperire.

Cum functioneaza:
      Aparatul Pestmaster AG360 emite ultrasunete, ce afecteaza sistemul nervos al rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor si gandacilor, acesti daunatori fiind foarte sensibili la sunete de inalta frecventa. Continua functionare a aparatului va bombarda daunatorii cu ultrasunete, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat.
       Acest aparat are un design unic, cu trei boxe, astfel incat ultrasunetele emise acopera 360 grade. Frecventa este continuu variabila, astfel incat daunatorii sa nu se obisnuiasca si sa devina imuni. Design-ul si constructia unica a aparatului AG360 va garanteaza o acoperire la un unghi de 360 grade, pe o suprafata de 370 metri patrati. In timpul functionarii aparatului, dvs. nu veti auzi nimic. LED-ul din partea superioara a aparatului confirma functionarea aparatului. Nu desfaceti aparatul, altfel pierdeti garantia. Risc de soc electric!

Instalare:
     Odata introdus in priza, LED-ul rosu de pe aparat se va aprinde, indicand o buna functionare. Dvs. nu veti auzi nimic, dar aparatul va incepe sa emita imediat ce a fost introdus in priza. Puteti verifica functionarea boxelor prin comutarea butonului de TEST din partea inferioara a aparatului pe pozitia ON. Puteti observa astfel modul in care daunatorii percep ultrasunetele.

Aplicabilitate:
    Destinat uzului impotriva soarecilor, sobolanilor, gandacilor de bucatarie, gandacilor de Colorado, furnicilor, paienjenilor, soparlelor, greierilor, puricilor, capuselor, etc. Design-ul este unul modern. Carcasa este de dimensiuni compacte, fabricata dintr-un plastic foarte robust. Aparatul poate fi instalat cu succes in gradinite, scoli, magazine alimentare, restaurante, sali de mese, cluburi de noapte, etc. Nu va atrage atentia, intrucat nu foloseste fum, otravuri, chimicale sau alte substante periculoase. LED-ul este discret, si nu atrage atentia. Aparatul nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, si nici animalele de companie precum caini, pisici, papagali. Poate afecta insa porcusorii de guineea, hamsterii, sinsila si diverse reptile.


Avantaje:
Design modern - se poate folosi cu succes in cladiri de birouri, gradinite, scoli, sali de fitness, restaurante, clinici medicale;
Constructie robusta;
Dimensiuni compacte;
LED de control a bunei functionari;
Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte substante periculoase;
Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele;
Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, sau animelele de companie.


Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz
Aparat cu ultrasunete impotriva daunatorilor si insectelor
Dimensiuni: 7.5. cm x Ø 12
Greutate: 340 g
Aria de acoperire: 370 mp m
Unghi de emitere: 360°

 

Specificatiile Produsului
  • Alimentare220 V
  • DaunatoriRozatoare, Insecte taratoare
  • Frecventa50 Hz
  • Suprafata acoperita370 mp
  • Unghi de propagare360 grade
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X