0758 22 57 88

Aparat cu ultrasunete impotriva daunatorilor Total Schutz - 465 mp, Pestmaster

PESTMASTER
Aparat cu ultrasunete impotriva daunatorilor Total Schutz - 465 mp, Pestmaster
Descrierea Produsului

DESCRIERE PRODUS:

Cum functioneaza:

    Aparatul are incorporate doua boxe speciale, ce pot emite ultrasunete. Acestea sunt sunete de inalta frecventa, peste 20.000 Hz, in afara gamei perceputa de urechea umana. Undele ultrasonice vor fi insa resimtite de animalele mici, rozatoare, soareci si sobolani. Presiunea audio emisa va afecta sistemul auditiv si cel nervos al rozatoarelor, provocandu-le discomfort, panica, teama, oblingandu-le in acelasi timp sa renunte la hrana si adapost si sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este in suprafata de aproximativ 465 metri patrati.

 Instalare:
    Aparatele de acest tip nu necesita setari complicate, iar Total Schutz nu face exceptie. Imediat ce ati introdus aparatul in priza, acesta va incepe sa emita ultrasunete. Pe panoul din spate aveti pozitionata mufa pentru alimentarea la curent electric, un buton pentru modificarea manuala a frecventei si un buton de test.
In mufa pentru alimentare introduceti doar adaptorul furnizat in pachetul original al produsului. Nu incercati sa deschideti aparatul, intrucat exista pericolul unui soc electric ce va poate afecta sanatatea.  Potentiometrul pentru modificarea frecventei este de culoare neagra si se roteste la stanga pentru o gama de frecventa mai mica, si la dreapta pentru o gama mai ridicata. Aparatul acopera frecvente intre 20 si 60 kHz. Este indicata reglarea potentiometrului la intervale de timp regulate, pentru a preveni obisnuirea sau imunizarea daunatorilor la frecventele aparatului. Butonul de TEST va simuleaza aproximativ modul in care sunt emise ultrasunetele, pe toata gama intre 20 si 60 kHz.

 Aplicabilitate:
    
Aparatul este destinat uzului interior. Intrucat nu foloseste substante toxice, este complet silentios si nu produce fum, poate fi folosit practic oriunde. In sere, in sali de mese, in biblioteci, in sali de conferinta, in apartamente, case de vacanta.  Are incorporat un sistem de siguranta pentru a preveni scurtcircuitul. Design-ul compact, elegant si futurist in acelasi timp, precum si culorile neutre il recomanda chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti, care nu vor sa atraga atentia, dar vor sa aiba un mediu lipsit de rozatoare si gandaci.

Avantaje:
     Dimensiuni reduse, carcasa din materiale calitative, design modern.
     Nu produce fum, nu foloseste substante toxice.
     Nu dauneaza familiei sau animalelor de companie.
     Nu polueaza si nu afecteaza natura, alimentele, pestii, plantele.
     Complet silentios. Poate fi folosit in biblioteci, magazine comerciale, spatii publice, sere, spatii de depozitare a alimentelor si proviziilor, garaje, etc.

ATENTIE:
    
Poate dura o perioada pana cand zona dumneavoastra va fi curata si fara daunatori. Aparatele vor emite ultrasunete imediat ce au fost introduse in priza. Daunatorii pot parasi zona definitiv in maxim 15-20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii lor.Deasemenea, puii, ouale sau larvele pe care le pot lasa in urma nu vor fi afectate de aparat, pana cand acestia nu isi vor dezvolta sistemul nervos. Prin urmare, pentru o protectie maxima, lasati aparatul in priza pe toata durata anului. Consumul aparatului este foarte mic. In schimb, veti avea un camin fara soareci, sobolani, lilieci, gandaci si alti daunatori.


 Specificatii tehnice:
Suprafata acoperita: aprox. 465 metri patrati
Gama de frecvente emise: intre 20 si 60 kHz
Putere audio: 105 dB
Greutate: 205 g
Dimensiuni: 15 x 8.1 x 8.6 cm
Culoare carcasa: Alba
Alimentare: 220-230V / 50Hz

Specificatiile Produsului
  • Alimentare220-230 V/50 Hz
  • DaunatoriRozatoare, Sobolani, Soareci
  • Frecventa20-60 kHz
  • Putere sonora105 dB
  • Suprafata acoperita465 mp
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X