0758 24 29 18

Aparat cu ultrasunete anti soareci,lilieci,vulpi,veverite (360mp) - PR 220.6 , 360mp, Pestmaster

PESTMASTER
cod produs: 14323
-11%
Aparat cu ultrasunete anti soareci,lilieci,vulpi,veverite (360mp) - PR 220.6 , 360mp, Pestmaster
Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Descrierea Produsului

Descriere produs: 
Dispozitivul impotriva daunatorilor dispune de o boxa de dimensiuni mari in partea din fata, ce va incepe sa emita un val de ultrasunete, imediat ce este alimentat la o sursa de curent de 220 V. Aceste ultrasunete sunt emise la o frecventa ridicata, variabila, de acea urechea umana nu le poate receptiona, dar ele sunt percepute de catre daunatorii din casa dumneavoastra, lucru ce le va "ataca" sistemul nervos si auditiv si le va provoca o stare de agitatie, nesiguranta si dezorientare, fortandu-i sa paraseasca zona protejata de aparat. 

Pentru a verifica functionalitatea aparatului, in momentul alimentarii va emite un sunet puternic, de auto-test timp de 2 - 3 secunde si se va aprinde un Led in partea frontala pentru a indica functionarea optima. 

Puteti comuta intre cele trei moduri de lucru folosind butonul "SET". Apasati si tineti apasat butonul "SET" pentru ca luminile indicatoare ale aparatului sa se aprinda consecutiv. Cand lumina din dreptul modului dorit este aprinsa, eliberati butonul pentru a ramane pe acest modul, dupa cum urmeaza:

MODUL I : 20 000 - 30 000 Hz - eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, liliecilor si a catorva insecte.

MODUL II : 14 000 - 41 000 Hz - eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, liliecilor etc. 

MODUL III : 8 000 - 41 000 Hz eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor, liliecilor etc.

Modul III este cel mai eficient mod de functionare a dispozitivului, si ultrasunetul se poate percepe de catre urechea umana. 

Aplicabilitate:
Avand o frecventa variabila, acest aparat acopera o gama larga de daunatori: soareci, sobolani, paianjeni, nevastuici, veverite, vulpi, dihori, caini, pisici, lilieci, gandaci, alte insecte daunatoare si alte animale . Acest aparat nu omoara daunatorii, ci ii indeparteaza din zona protejata, astfel eliminand riscul de a intra in putrefactie in locuri greu accesibile. 

Datorita design-ului modern si dimensiunilor reduse PR 220.6 se poate amplasa in aproape orice mediu: casa, mansarda, porduri, birou, scoli, gradinite, bucatarii, magazine alimentare, etc.

Atentie !
Nu se recomanda amplasarea aparatului cu ultrasunete in spatele mobilei, perdelelor sau altor obiecte dure, deoarece ultrasunetele emise nu trec prin aceastea, reducand substantial eficacitatea aparatului.

Din momentul punerii in functiune a dispozitivului, veti observa o crestere accelerata a activitatii daunatorilor, fapt ce confirma eficacitatea ultrasunetelor si poate dura intre 14 - 20 de zile pana cand daunatorii vor parasi habitatul dvs. definitiv. 

Nu se recomanda folosirea aparatelor de indepartat daunatorii in acelasi timp cu capcane sau momeli raticide, deoarece una atrage, iar alta departeaza. 

Deasemenea, puii, ouale sau larvele pe care le pot lasa in urma nu vor fi afectate de aparat, pana in momentul in care acestia isi vor dezvolta sistemul nervos. In concluzie, se recomanda utilizarea aparatului pe toata durata anului pentru o protectie maxima. 


Specificatii tehnice:
Suprafata acoperita : ~ 360 mp .
Alimentare : 220 V / 50 Hz..
Consum : ~ 9 W..
Gama de frecvente : 8 000 Hz - 41 000 Hz.
Dimensiuni : 180 x 150 x 90 mm.

Alte informatii:
Garantie persoane juridice: 12 luni.
Garantie persoane fizice: 24 luni.
Tara de origine: Bulgaria.
Specificatiile Produsului
  • Alimentare220 V, 50 Hz
  • Consum energetic9 W
  • DaunatoriPaienjeni, Soareci, Caini, Vulpi, Lilieci, Pisici, Veverita, Dihori
  • Frecventa8.000-41.000 Hz
  • Suprafata acoperita360 mp
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X