0758 22 57 88

Anti seceta bio fertilizator

Homevo
cod produs: 354615
Anti seceta bio fertilizator
Descrierea Produsului

Descriere produs

HOMEVO ANTI SECETĂ
 
Este un produs unic care conține un super absorbant și extract din alge marine. Acest produs absoarbe până la 500% din volumul lui apă din precipitații sau udări și o eliberează treptat plantelor împreună cu aminoacizi, micro și macro elemente de origine vegetală care sunt esențiali pentru încoltire, creștere, înflorire și fructificare. Produsul se amestecă cu pământ sau turbă și se aplică în jurul rădăcinilor. Eliberează apa și elementele nutritive între 30 și 45 zile. Rezistă în sol până la 7 ani.
 
Beneficii si mod de administrare
 
Plante si flori la ghivece: ajuta plantele sa isi dubleze sistemul redicular, asigura nutrientii necesari pentru o dezvoltare armonioasa, mareste numarul de flori/planta, mareste vigoarea plantelor si durata de viata. Asigura apa necesara pentru perioadele lungi (cand suntem plecati in concediu). Se amesteca 100 gr Aqua el Nutritiv cu 20l de pamant sau turba.
 
Plante si flori in gradina: asigura nevoia de nutrienti si apa in perioadele secetoase, creste rezistenta la boli si daunatori, mareste considerabil sistemul radicular, floriile sunt mai multe si mai intense. 100gr Aqua Gel Nutritiv la 20l pamant sai 5gr direct la radacina.
 
Arbori si arbusti: rata de prindere in cazul folosirii la plantare este de 99%. Asigura un sistem radicular puternic, voluminos, capabil sa absoarba o cantitate mai mare de nutrienti din sol. 2kg/m3 pamant sau turba, care se aplica in zona radacinilor, sau 10grprodus/pom
 
Pepiniere de flori, pomicole, viticole: asigura un procent de prindere de pana la 99% obtinerea unui material saditor viabil, cu un sistem radicular puternic. 2kg Aqua Gel Nutritiv/1m3 pamant sau turba.
 
Rasaduri: asigura o germinatie uniforma cu plante viguroae, rezistente la stresul termic, cu un sistem radicular puternic. In cazul folosirii Aqua Gel Nutritiv la cuburile nutritive la transplantare, gradul de prindere a rasadurilor este de 99%. 2kgprodus/1m3 pamant sau turba, pentru alveole sau in zona radiculara.
 
Legumicultura: ajuta la ccresterea vigorii plantelor, asigurarea apei si a nutrientilor in perioadelor de seceta. Injumatateste numarul udarilor. In cazul radacinoaselor si bulboaselor, creste productivitatea cu 25%. 2.5kgprodus/1m3 pamant sau turba sau 5gr in zona radiculara la plantare.
 
Culturi semanate: prin adaugarea Aqua Gel Nutritiv la samanta ce urmeaza a fi semanata, intr-un raport de 1:10/(1kg produs la 10kg de samanta). Se asigura o rasarire uniforma, un sistem radicular puternic, apa si nutrientii tot timpul, dar mai ales in perioadele de seceta.
 
In sere si solarii: se aplica direct pe sol, se mobilizeaza solul in doza de 2kg/100m2 sau direct la plantare in jurul radacinilor. Asigura o prindere de 99% a rasadurilor, un sistem radicular puternic, plante viguroase, un numar mai mare de flori/planta si implicit un numar mai mare de fructe. Creste rezistena la factorii de stress, productia este cu 25-30% mai mare, fructele si legumele sunt mai sanatoase.
 
Gazon: se foloseste prin amestecarea semintelor de gazon cu produsul in raport de 1:10 sau prin imprastierea in cazul gazonului deja existent in doza de 1.5kg/100m2. Asigura o vigoare mai mare a gazonului, un sistem radicular puternic, o infratire foarte buna si o fermitate ridicata a frunzelor gazonul. Ajuta la regenerarea rapida si inlatura sau reduce durata de stagnare dupa cosire tundere.
 
Aqua Gel Nutritiv poate absorbi apa pana la 500%din volumul sau si rezistenta in sol, fiind activ pana la sapte ani!
 
Compozitie:
-aminoacizi
micro si  macro elemente
-extract din alge marine
-polimer absorbant
 
 
Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X