0746 02 10 070758 24 29 18

Amestecator vopsea/mortar Skil 1016 AA, putere 1200 W, viteza maxima 800 RPM, tensiune 240 V

Skil
-16%
Amestecator vopsea/mortar Skil 1016 AA, putere 1200 W, viteza maxima 800 RPM, tensiune 240 V
Descrierea Produsului

Descriere produs:

Mixerul Skil 1016 este echipat cu motor puternic, de 1200 W, si este o unealta ideala pentru o gama larga de lucrari de mixare. Multumit conexiunii M14 a uneltei, puteti schimba padelele rapid si cu usurinta. Puteti regla viteza preferata cu discul de viteze pre-selectate. Pornirea lenta electronica ofera un confort de lucru aditional. Acest mixer este livrat cu padele de amestecare detasabile, universale, de inalta calitate, de 120 mm.

Cu motorul puternic de 1200 W, Skil 1016 este ideal pentru mixarea unei game largi de materiale, cum este mortarul, tencuiala cimentata si adezivi pentru faianta. Acest mixer este prevazut cu un maner care permite prinderea cu doua maini, permitand manuirea cu ambele maini, pentru controlul optim al lucrarii. Controlul electronic asigura pornirea lenta si ofera un control mai bun al operatiei de mixare. Puteti schimba cu usurinta padelele de amestecare normal, multumita prinderii standarde M14.

Acest mixer este echipat preselectarea vitezei, prin care se adapteaza cu usurinta lucrarii date. Puteti regla viteza preferata cu discul de viteze pre-selectate. Puteti bloca buton de actionare pe timpul lucrarilor de mixare indelungate.

Mixerul dispune de o carcasa de aluminiu al angrenajului, care creste durabilitatea uneltei. Constructia ergonomica a mixerului, cu maner moale, asigura manuirea confortabila a acestuia pe timpul lucrarii de mixare. Mixerul este livrat cu padele de amestecare detasabile, universale, de inalta calitate, de 120 mm, ideale pentru mixarea diverselor materiale, ca mortarul, tencuiala si adezivii.

 

Specificatii tehnice:

Tip produs Amestecator electric
Tip lucrare Hobby
Tip material de lucru

Mortar

Vopsea

Continut pachet

Paleta amestecare 120 mm

2 x Chei

Functii Viteza reglabila
Culoare Negru/Gri
Putere 1200 W
Nivel zgomot 98 dB
Tensiune alimentare 240 V
Viteza maxima 800 rpm
Greutate 3 kg
Diametru paleta 120 mm

 

 

 

Viteza maxima
Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Ati putea fi interesati si de ...
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X