0758 24 29 18

Adjuvant ecologic Wetcit, 1 litru

cod produs: 1407518
Adjuvant ecologic Wetcit, 1 litru
Descrierea Produsului

CARACTERISTICI

WETCIT este un adjuvant complex care are rol de agent de umectare, dispersie și penetrare; Diferite studii independente au dovedit că eficacitatea insecticidelor, acaricidelor și fungicidelor folosite în mod obișnuit poate fi optimizată prin utilizarea WETCIT ; Conține un amestec de extracte naturale derivate din plante cu agenți de umectare biodegradabili; Are proprietăți foarte bune de împrăștiere și de penetrare în funcție de doza de aplicare, precum și o bună capacitate de reumectare, care îl diferențiază de alți adjuvanți; Produs certificat pentru agricultura ecologică.

AVANTAJE SI BENEFICII

Umectarea îmbunătățită a exoscheletului ceruit al insectelor; Umectarea îmbunătățită a miceliului extern hidrofob și a sporilor de ciuperci; Penetrarea îmbunătățită a insecticidelor în orificiile respiratorii și în membranele de protecție ale insectelor; Produsul ajută la pătrunderea soluției de pulverizat în zone greu accesibile; Distribuția îmbunătățită a soluției în vegetația densă va asigura o umectare mai bună a ramurilor unde se ascund deseori populațiile de păduchi verzi, precum și a zonelor unde este dificil de ajuns la păduchele lânos; ® Utilizarea WETCIT în amestecuri de pulverizare optimizează eficacitatea erbicidelor de contact (ex. paraquat) și a erbicidelor sistemice (ex. MCPA și glifosat) care sunt absorbite prin frunziș; ® Utilizarea WETCIT prezintă foarte puține riscuri pentru mediul înconjurător sau pentru operator. Produsul se degradează în mod natural în mediul înconjurător; ® WETCIT previne acumularea de reziduuri în rezervorul echipamentului de pulverizare (înaintea primei aplicari, verificați și curățați echipamentul);  WETCIT are o caracteristică unică asociată cu modul său de acțiune, care îl diferențiază de alți adjuvanți, și anume capacitatea de reumectare care prin umezeala din umiditatea atmosferică normală va permite substanțelor din zona tratată să se reumecteze și să se disperseze pentru a acoperi noua creștere; ® WETCIT menține o tensiune scăzută a apei pe suprafețe hidrofobe, pentru o perioadă de 5 până la 10 zile după pulverizare; Acțiunea de combatere a pesticidelor este, de asemenea, ® optimizată cu WETCIT datorită îmbunătățirii contactului pesticidelor cu straturile protectoare ceruite și de chitină ale insectelor și cu structurile hidrofobe externe ale ciupercilor. 

APLICARE SI DOZARE

Ca produs de umectare general, utilizați WETCIT la 25-50 ml per 100 l apă; Utilizați 100-300 ml per 100 l apă (0,1 - 0,3%) pentru eficiență optimizată a pesticidelor. O doză mai mare trebuie utilizată în cazul în care: ¡ Populația de insecte sau boli este mai mare; ¡ Este utilizat un volum relativ redus de apă; Se pulverizează suprafețele hidrofobe (ceroase sau păroase) ale plantelor sau insectele cu secreții ceroase; Produsul este utilizat în amestec cu erbicide nonselective. Aplicarea WETCIT poate fi făcută în diverse moduri:  pulverizare cu volum mare, pulverizare cu volum redus, cu echipamente de aplicare aeriene (avio), tractate sau purtate; În cazul în care se aplică un volum redus de apă, ca și în cazul erbicidelor sau fungicidelor (ex. cereale) la aproximativ 100 l apă/ha, se recomandă utilizarea unei doze mai mari de WETCIT (300 ml/100 l); ® Pentru a preveni spumarea excesivă, WETCIT se adaugă ® ultimul în rezervor (atunci când rezervorul a fost umplut până la cel puțin două treimi din volumul total).

COMPOZITIE %

Amestec de extracte naturale derivate din plante cu agenți de umectare biodegradabili; Substanța activă: etoxilat de alcool 8,15% m/m

ATENTIONARI

Nu aplicați WETCIT cu produse care conțin cupru în timpul înfloririi sau în nicio altă etapă de crestere a culturii sensibilă la cupru sau în cazul în care pH-ul apei de pulverizare este mai mic de 7;  În condiții de temperatură înaltă, aveți grijă când utilizați WETCIT cu produse care conțin sulf. Adăugarea WETCIT poate amplifica potențiala fitotoxicitate a sulfului în cazurile în care cultura este cunoscută ca fiind sensibilă la sulf (arsuri); WETCIT se utilizează în amestecuri cu alte produse. Înaintea introducerii amestecului în rezervor, efectuați un test de compatibilitate fizică. Dacă soluția (amestecul) floculează, nu efectuați combinația respectivă; Citiți cu atenție instrucțiunile de pe etichetă; Orice nerespectare a indicațiilor de utilizare poate duce la diminuarea eficacității produsului sau la eșec

CONDITII DE PASTRARE

Păstrați la temperatura camerei, departe de lumina directă a soarelui, în ambalajul original, închis ermetic.

PRODUCATOR - Oro Agri

Specificatiile Produsului
Review-uri
Fii primul care isi exprima parerea!
Daca ai testat acest produs ajuta alti utilizatori sa afle cateva detalii despre el.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X