0758 22 57 88

Producator Saaten Union

Compania SAATEN-UNION pune la dispozitia tuturor zonelor agricole din Europa seminte de soiuri sanatoase si eficiente energetic. Secretul succesului nostru se bazeaza pe experienta noastra practica, pozitia de lider in tehnologie si pe gama genetica, de neegalat, ce cuprinde mai mult de 40 de soiuri de cereale.
SAATEN-UNION detine atat culturi generice, cat si o larga varietate de soiuri special adaptate la anumite regiuni. De asemenea, sunt folosite ultimele descoperiri din genetica moderna pentru a realiza o rotatie a culturilor extinsa si durabila. 
Rapita, mazarea, precum si soiuri standard sau hibride de secara sunt crescute si tratate impreuna, in cooperare cu parteneri speciali si in propriile noastre companii asociate.
Cresterea/Ameliorarea plantelor si tehnologia asociata acestei activitati, cum ar fi haploid dublu sau selectia marker, sunt printre cele mai importante tehnologii cheie ale zilelor nostre. Ceea ce este important este beneficiul adus fermierului si consumatorului, pe premisele unei productii sustenabile. Scopul nostru este sa obtinem, cu ajutorul noilor tehnologii, randamente si mai mari pentru culturi, soiuri mai sanatoare si de o calitate mai buna.

Ne pare rau, dar nu exista nici un produs dupa cautarea efectuata.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X