0758 22 57 88

Producator KOYO

Koyo Seiko a fost fondată în 1921 de către dl Ikeda. În deceniile care a urmat a devenit unul dintre principalii producători mondiali de rulmenți și sisteme de direcție auto.

In urma fuziunii ce a avut loc in ianuarie 2006, intre Koyo Seiko Co, Ltd. și Toyoda Machine works, Ltd. a luat ființa JTEKT Corporation. Astăzi, JTEKT Corporation , cu sediul social în Osaka, Japonia, are operațiuni la nivel mondial în Europa, Asia, SUA și America Latină.

Cu activități axate pe patru domenii majore: rulmenți, sisteme de direcție, transmisie și mașini-unelte, JTEKT vizează îndeplinirea așteptărilor ridicate ale clienților săi și câștigarea încrederii societății. Cele mai înalte standarde de afaceri și o bază solidă tehnologice combinate cu capabilități de inginerie sunt piatra de temelie a JTEKT pentru creștere și inovare. Ambiția JTEKT este de a fi printre primii 10 furnizori de piese auto din lume. Prin cele patru divizii ale sale va continua, prin urmare, să urmărească excelența în calitatea produselor și fiabilitate. JTEKT Corporation este în prezent lider in producția de sisteme de direcție în Japonia și al doilea producător mondial. Prin nivelul constant ridicat de calitate si performanta ale produselor, JTEKT a câștigat respectul și încrederea producătorilor auto și industriali din întreaga lume. Trebuie menționat ca JTEKT a fost prima companie care a dezvoltat sisteme de direcție auto electrice si hidroelectrice.

Ne pare rau, dar nu exista nici un produs dupa cautarea efectuata.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X