0758 22 57 88

Producator Kekkila

KEKKILÄ (Finlanda) este unul din primii 3 producatori mondiali de turba. Gama de turba KEKKILÄ pentru producatorii profesionisti cuprinde substraturi pentru producerea rasadurilor, a plantelor la ghiveci, a legumelor, a plantelor ornamentale si a puietilor de arbori si arbusti. Este folosita turba alba, bruna, inchisa sau neagra, neamestecata sau combinata.

Toate variantele de turba KEKKILÄ au pH-ul controlat si au adaugate fertilizatori tip "starter" sau ingrasaminte cu eliberare controlata. Diversele sortimente de substraturi KEKKILÄ mai pot avea adaugate granule de argila, argila expandata, agent de umectare, fibre de cocos, perlit, vermiculit sau diferite formule de ingrasamant. La cerere , pentru cantitati semnificative, se pot pregatii combinatii de substrat conform cerintelor exprese ale beneficiarilor.

Modul de ambalare depinde de produs. Turba pura este disponibila comprimata in baloti Maxi - de 300 litri sau XL - de circa 6 mc. Substraturile continand turba aditivata cu alte componente sunt disponibile in baloti Maxi si in saci necomprimati de 70 sau 100 litri.

 

Ne pare rau, dar nu exista nici un produs dupa cautarea efectuata.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X