0758 22 57 88

Producator FMC

FMC Chemicals este una dintre companiile chimice de specialitate de top din lume. Astazi, compania foloseste o serie de tehnologii avansate în cercetarea si dezvoltarea, exploatarea si productia pentru a produce produse personalizate si solutii pentru multele piete pe care le deservesc.
Ca lider mondial folosind tehnologii avansate de cercetare si dezvoltare orientata spre client, FMC ofera solutii inovatoare si eficiente pentru Alimentatie si Agricultura, farmaceutice, medicale, celuloza, materiale textile, sticla si ceramica, cauciuc si mase plastice, lubrifianti, daunatorilor la nivel structural de control, gazon si industriile de specialitate si conexe.
FMC se lanseaza in afacerile chimice cu achizitionarea Niagara Sprayer & Chemical Co. (insecticide si fungicide). In anul 1948, compania isi schimba denumirea in Food Machinery and Chemical Corporation dupa ce a facut cea mai mare achizitie din istoria companiei – Westvaco Chemical Corp (clorul si soda caustica au fost utilizate pentru producerea de insecticide organice si pesticide).

Disponibilitate
Pret
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X