0758 22 57 88

Producator Euro Narcis

DESCRIERE EURO NARCIS:

Având în vedere multitudinea tipurilor de îmbinări, conectorii metalici se pot folosi la urmatoarele construcții: construcții case lemn, construcții cabane, construcții șarpante, construcția de pergole și mobilier pentru grădini.
SC EURO NARCIS SRL este o societate cu capital integral privat, înfiinţată în anul 2002.
Domeniul de activitatea al societăţii este importul şi distribuţia elementelor metalice pentru ansamblarea lemnului, feronerie pentru porţi şi garduri, şuruburi pentru lemn, console poliţă, funii-lanţuri şi elemente de fixare.
Firma este reprezentant autorizat şi exclusiv al producătorilor germani Vormann şi TOX-DÜBEL-TECHNIK şi are relaţii comerciale strânse şi cu alte firme producătoare din Europa, cum ar fi: Conmetall, Spax şi OMB Italy. De asemenea firma importă o serie de produse şi din China.
În anul 2003 a început colaborarea cu societatea germană VORMANN, iar la un an de la începerea colaborării dintre aceste două societăţi, SC EURO NARCIS SRL a devenit unic distribuitor la nivel naţional al companiei germane
Anii 2005 - 2006 continuă să arate o creştere Euro Narcis în piaţă, atingând un nivel naţional al distributiei.
În septembrie 2005, prima filiala a fost deschisă în Bacău şi în luna februarie 2006 a fost urmată de deschiderea unei a doua filiale la Bucuresti.
Cu un depozit central şi trei depozite regionale, compania Euro Narcis poate sa fie competitiva pe piaţă si poate asigura oricând disponibilitatea produselor comercializate.
În anul 2007 Euro Narcis a devenit o companie de anvergură medie, prezenţa sa pe piaţă este tot mai simţită. Echipa Euro Narcis era formată în 2007 din mai mult de 20 de salariaţi care utilizează o flotă de 15 maşini, pentru a deservi clienţii din cele trei locaţii din ţară (Nazna, Bucureşti, Bacău).

Ne pare rau, dar nu exista nici un produs dupa cautarea efectuata.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X