0758 24 29 18

Producator Dalgeco

DALGECO  este producator si distribuitor de echipament individual pentru protectia muncii, reprezentant al unora dintre cele mai recunoscute branduri de profil din Romania si din strainatate .

DALGECO - compania distribuie toata gama de imbracaminte, echipamente si accesorii pentru protectie. Oferta pentru  imbracamintea de protectie cuprinde salopete, pantaloni de lucru, halate si bluzoane, precum si veste, combinezoane sau pelerine. De asemenea, oferta noastra are un capitol semnificativ in ceea ce priveste protectia chimica si imbracamintea de protectie de unica folosinta.
Echipamentele de protectie sunt prezente prin toata gama de manusi de protectie, ochelari de protectie, masti de praf sau cu utilizari speciale, centuri de siguranta si echipamente ce asigura protectia capului si  protectie auditiva, precum si cea mai variata gama de incaltaminte, de la pantofi sau bocanci cu protectii simple pana la incaltaminte specializata pentru lucrul in sectoarele industriale de baza. Oferta DALGECO cuprinde si articole folosite in domeniul asistentei medicale si sanitare, pentru protectia impotriva intemperiilor si echipamente de protectia muncii cu aplicabilitati speciale: aparare, pompieri, protectie chimica, inalta vizibilitate si antistatice.
Accesoriile sunt reprezentate prin dispozitive de marcare si semnalizare precum si diferite consumabile utilizate impreuna cu echipamentele de protectie.

Disponibilitate
Pret
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X