0758 22 57 88

Producator Chemark

Chemark Rom este o companie romaneasca care a reusit sa se impuna atat ca si partener de incredere al marilor producatori din industria de pesticide, cat si ca si distribuitor al substantelor de profil pe piata autohtona. 

La ora actuala, compania ofera unul dintre cele mai moderne spatii de depozitare pentru produsele din industria pesticidelor. In plus, compania ofera si servicii logistice complexe pentru marii producatori, externi si interni, care aleg aceasta solutie.
Firma s-a adaptat in permanenta la cerintele pietei dezvoltand o sectie speciala pentru ambalarea si microambalarea diverselor substante. Aceasta deserveste atat necesitatile proprii ale companiei cat si pe cele ale marilor producatori din domeniu. In acest moment, Chemark Rom este partenerul a doua mari companii multinationale, pe partea de ambalare si nu numai: Bayer Crop Science AG si Nufarm Gmbh.
In urma procesului de ambalare pesticidele, fertilizantii si produsele pentru gradinarit omologate sunt comercializate pe piata interna. 

 

1 - 18 din 18 produse
Disponibilitate
Pret
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X