0758 22 57 88

Producator Caussade

CAUSSADE SEMENCES ROMÂNIA are ca principale activități următoarele: dezvoltarea/testarea, multiplicarea și comercializarea semințelor

CAUSSADE SEMENCES.
Activitatea de dezvoltare din cadrul subsidiarei din Romania, are ca principal obiectiv identificarea celor mai adaptate varietăţi (soiuri şi hibrizi) la condiţiile pedo-climatice din România, astfel încât departamentul comercial să-şi poată construi oferta pornind de la rezultatele de producţie obţinute în condiţiile şi la nivelul tehnologic din România. Programul de dezvoltare cuprinde testări în cadrul staţiunilor de cercetare agricolă din România, unde pe lângă rezultatele privind componentele de randament, raportul de cercetare cuprinde fişe de observaţii ce includ evaluări privind profilul fito-sanitar al plantelor, toleranţa/rezistenţa la secetă, ger, cădere, frângere, scuturare etc., în funcţie de specia plantei de cultură din cadrul experienţelor de câmp, foarte riguros înfiinţate şi urmărite.

Portofoliul de specii de cultură este unul foarte generos, însă în România comercializăm următoarele specii de cultură: porumb, floarea-soarelui, rapiță, sorg, grâu, orz, triticale și soia. Anual, intenționăm să adăugăm cel puțin 1- 2 specii de cultură, specii ale căror varietăți (soiuri sau hibrizi) sunt mai întâi testate în diferite condiții pedo-climatice și tehnologice din România și apoi introduse în oferta comercială. Politica companiei este aceea de a nu introduce în oferta comercială nici un soi sau hibrid dacă acesta nu a fost testat cel puțin 2 ani în România.

Ne pare rau, dar nu exista nici un produs dupa cautarea efectuata.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X