0758 22 57 88

Producator BriseGroup

DESCRIERE BRISEGROUP:
Infiintata in anul 2001, BRISEGROUP  este o companie recunoscuta la nivel national pentru realizarea parteneriatelor ce duc la dezvoltarea unor afaceri profitabile si de lunga durata in domeniul agricol.

Credem in stabilirea unor relatii de colaborare de lunga durata, unde sunt impartite idei noi, informatii si opinii care au ca rezultat consolidarea relatiilor de colaborare si dezvoltarea afacerilor.

Toti clientii si colaboratorii nostri au avut ocazia de a se convinge de inalta calitate a produselor comercializate si a serviciilor firmei, portofoliul de clienti crescand de la an la an.

Acordam o importanta deosebita clientilor si pentru a putea oferi un raspuns prompt cerintelor, am extins echipa de vanzari la nivel national, reprezentantii nostri fiind prezenti in toate zonele de interes, putand satisface si indeplini toate cerintele clientilor in cel mai scurt timp si cu cel mai inalt grad de profesionalism.

Descrierea activitatii BRISEGROUP:

  • Achizitionarea si comercializarea de cereale, seminte de cereale, plante tehnice, plante furajere, comercializarea de seminte, pesticide, ingrasaminte si motorina.
  • Asiguram servicii de depozitare a cerealelor in silozurile proprii, care sunt amplasate strategic la nivel national, oferind astfel partenerilor, posibilitatea de depozitate in cele mai bune conditii si in cel mai eficient mod.
  • Servicii de transport rutier: firma detine un parc auto cu 30 de tiruri ce pot asigura transportul de cereale si ingrasaminte atat la nivel national cat si international
  • Servicii de transport fluvial si maritim, firma avand posibilitatea de a ridica marfa din toate porturile fluviului Dunarea si transferul in portul Constanta.
  • Servicii de inspectie si control pentru calitatea marfurilor.
Ne pare rau, dar nu exista nici un produs dupa cautarea efectuata.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X