0758 22 57 88

Producator Blondy

Blondy Romania SRL s-a înfiintat în anul 2001, cu scopul de a oferii clientilor sãi produse si servicii de calitate de standarde europene. 

Blondy Romania importa si distribuie ghivece si jardiniere, bulbi de flori, ingrasaminte, folie solar, sisteme de irigat.

 

SC Blondy Romania SRL s-a înfiintat în anul 2001, cu scopul de a oferii clientilor sãi produse si servicii de calitate de standarde europene. Dispunem de o echipã tânãrã, dinamicã si solutii logistice specifice clientului. Experienta acumulatã pe parcursul anilor ne obligã sã aducem atât noutãti tehnologice cât si produse recent apãrute pe piatã . Reprezentãm firme de renume mondialã cum ar fi: Syngenta, Brandkamp, Pöppelmann, Babolna Bio, Duna-R, Grow-Group, Laflora, Pinstrup. În cadrul firmei dispunem si de o fitofarmacie, care functioneazã ca si "Fitofarmacie online" unde puteti primi ajutor la definirea si combaterea bolilor si dãunãtorilor apãrute la culturile de flori si legume. Totodatã societatea dispune si de o Fermã legumicolã de ardei pe o suprafatã de 4 ha în localitatea Glodeni, jud. Mures, unde dorim sã prezentãm tehnologia de hidroculturã în solarii si tehnologia de productie cu folie de mulcire în câmp a ardeiului. Pe o suprafatã de 7000 de mp de solarii vã putem prezenta combaterea biologicã a dãunãtorilor, care este viitorul legumiculturii în spatii protejate.
Filtre selectate: Pret: Sub 25 Lei
1 - 17 din 17 produse
Disponibilitate
Pret
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X