0758 22 57 88

Producator Alta Seeds

ALTA SEEDS produce  seminte de floarea soarelui,seminte sorg pentru boabe, seminte sorg pentru furaj, seminte rapita, seminte mei, seminte porumb.

ALTA SEEDS se bucura de o puternica baza genetica  precum si de mostenirea vechilor membri fondatori ai companiei Advanta. În plus ALTA SEEDS detine o baza genetica unica, superioara şi foarte diversificată la culturile oleaginoase si la sorg.
Obiectivul ALTA SEED este de a furniza fermierilor din Europa, seminte de înaltă performanţă, combinând toleranta la boli, daunatori si factori de stres cu randamente de productie foarte ridicate.

ALTA SEEDS oferă o gamă largă de hibrizi de floarea soarelui şi sorg care corespund conditiilor variate de cultura si de mediu din diferite zone ale Europei.
Fiind puternic implicata în activitatea de cercetare în Europa, ALTA SEEDS va continua sa inoveze si sa lanseze pe aceste piete noi hibrizi cu caracteristici agrotehnice superioare în anii ce vor urma.
Principalul obiectiv al ALTA SEEDS este îmbunătăţirea în mod constant a productivitatii şi profitabilitatii fermierilor prin oferirea de seminte de  înaltă calitate şi performanţă.

Ne pare rau, dar nu exista nici un produs dupa cautarea efectuata.
Produse Vizualizate Recent

Nu exista nici un produs vizualizat recent.

Compara Produse

Nu ai produse in lista de comparatie.

X